Viktig info for nye beboere på Åstad Panorama

Åstad Panorama - her lever vi det gode livet, midt i naturen

Vi som bor her trives veldig godt, og det er vi sikre på at du også vil gjøre. På denne hjemmesiden tror vi du vil finne svar på de fleste spørsmål du har. Er det noe du ikke finner svaret på må du bare ta kontakt med en av styrerepresentantene.

Styrets leder heter Signe Marie Galaasen og bor i nr 17.

Her er noen opplysninger / tips:

Netttilgang: Sameiet har en avtale med Canal Digital. Alle leiligheter fikk lagt inn fiber i 2016. Du er selv ansvarlig for å melde fra til CD ved innflytting. Ring kundesenteret: 915 06 090 Grunnpakken fra CD har en nett-hastighet på 10MB. Ønsker du høyere hastighet må dette bestilles. 

Gjesteparkering: Vi har 4 plasser inne og 4 ute. Dette er litt færre plasser enn det vi kunne ønske oss. Det er derfor viktig at alle følger reglene for bruk av gjesteparkeringsplassene. I tillegg kan alle parkere nederst i Vestre Åstadvei. Du vil få parkeringskort fra tidligere eier. Du vil også kunne få parkeringskort fra styret, dersom kort er mistet.

Ringeklokke og postkasse-skilt bestiller du hos Jan Tønseth. Du kan legge en lapp i hans postkasse i nr 17.

Nøkler: Bestilles via Obos forretningsfører, fortrinnsvis via e-post til Ellen.Christina.Hveding@obos.no. Oppgi nr på nøkkel og vårt seksjonsnr: 5828

Vi har en egen miljøkomite, som arbeider for å styrke samholdet. Vi arrangerer beboersammenkomst i august og juletretenning med gløgg 1. søndag i advent.